Geen producten (0)
Geen producten (0)

Classic Nr. 5 Bubblebar

€ 6,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Omschrijving

Wat is nou lekkerder dan wegzakken in een bad vol met grote schuim wolken, deze glamorous bubblebar vult je bad met een heerlijke geur en fluffy bubbles. Ook aan de verzorging van je huid hebben we gedacht door een flinke dosis cacaoboter toe te voegen aan de bubblebar, genieten van bubbles en een zachte huid, wij houden van multitasken!!

Gebruik: Zorg voor lekker warm water ( koud water maakt minder bubbles). Met behulp van een washandje, organza zakje of zeefje zorg je voor de meeste bubbles in je bad zonder dat je stukjes onopgeloste bubblebar verliest. Houd je washandje, organza zakje of zeefje met een stuk bubblebar onder de stromende kraan. De volledige oplossing van je stuk bubblebar zorgt voor de meeste bubbles. Vervolgens kun je met je handen nog door het water bewegen ( lekker wild! Ga helemaal los :-) om nog meer bubbles te creëren. Voeg geen extra product aan het water toe zoals b.v. badzout, dit laat je bubbles magisch verdwijnen. 

De bubblebar kan voor 2-3 baden gebruikt worden, afhankelijk van de hardheid van je water, hoe zachter het water hoe meer schuim/bubbles er ontstaan. En natuurlijk je eigen vereisten van de hoeveelheid bubbles in het water.

Geur: Classic Nr. 5 is een dupe van Chanel 5, een rijke zachte geur welke al jaren populair is en blijft. 

Gewicht: 100 gram

Ingrediënten: Natrium Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Potassium Hydrogen Tartrate, Zea Mays,Theobroma Cacao, Fragance, Mica Color, Cosmetic Glitter, Polysorbate 80.

Reacties

Ook interessant