Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Doggybag

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Wil je graag verschillende producten uitproberen voor een klein prijsje? Dan is de "DoggyBag" een perfect item voor je!

Elke doggybag is uniek! Er kan van alles in zitten, (bijna) fullsize producten, items uit een speciale collectie, samples of custom made
producten die niet in de webshop voorkomen. 
Het varieert van bad, douche en/of huidverzorgingsproducten. Je kunt van te voren geen keuze aangeven, het is een BIG SURPRISE!

Want deze fantastische producten zijn te lekker om weg te gooien. Door deze “leftovers” beschikbaar te stellen gaan we milieubewust om met onze producten en bezorgen we jullie weer een geluksmomentje. Zeker als je bedenkt dat er altijd wel een reden is voor een momentje voor jezelf ;-).

Gebruik: Open je DoggyBag... slaak een kreet van geluk! Spring een gat in de lucht! Oke nou genoeg... neem je DoggyBag mee naar de badkamer draai de deur op slot en ENJOY, een lang moment voor jezelf.

TIP: Ook zeker leuk om cadeau te geven!   

Hier vind je een leuk artikel geschreven door Charlotte van alotlikelot.nl 

We streven erna om maandelijks Doggybags beschikbaar te stellen. De beschikbare hoeveelheid is afhankelijk van de productie. Het is gebleken dat de Doggybag een erg gewild item is, we zullen elke editie per nieuwsbrief aankondigen. Hierin staat vermeld welke dag en tijd de Doggybags online komen. Wees er dan supersnel bij want ze zijn razendsnel uitverkocht 

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief                                                 

Reacties