Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Squalan Face Oil

€ 24,95 € 18,71 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Verpakking Glazen amber fles
Inhoud 50 ml
Houdbaarheid THT op de verpakking
Omschrijving

  

Wat is een Face Oil:

Een Face Oil is een enkele natuurlijke pure olie of verschillende oliën verwerkt tot 1 olie. Elke olie heeft zijn eigen benefits voor je huid, je kunt het gebruiken in plaats van je gezichtscreme of een combinatie van beide. Een Face Oil heeft de eigenschap om je huid op een geweldige gezonde manier te laten stralen. Er zijn oliën geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de vette huid en probleemhuid.
Een natuurlijke olie hersteld, beschermt en voed je huid, van nature bevatten ze veel vitamines, anti-oxidanten, vetzuren en voedingsstoffen. Naast deze mooie voordelen is een Face Oil ook nog eens zeer zuinig in gebruik, met 2 druppels verzorg je je hele gezicht. Zo zijn zelfs exclusieve oliën nog goedkoper in gebruik dan een standaard gezichtscreme.
Belangrijk is de juiste olie voor jouw huid te kiezen. Bekijk de eigenschappen van de oliën en kies de olie die het meest bij jouw huidtype aansluit. De olie hoort snel in te trekken en een niet vettig laagje achter te laten, is dit wel het geval dan is de olie te zwaar voor je huid, hetzelfde geld voor wanneer je huid na gebruik te droog of trekkerig aanvoeld, dan is de olie te licht en kun je een zwaardere olie gebruiken. Dit is per persoon en per huid verschillend. Wanneer je een olie hebt aangeschaft die niet perfect aansluit is het nog steeds geen weggegooid geld! Je kunt de olie dan combineren met je dag of nachtcreme door een druppeltje hier aan toe te voegen. Ook zijn de natuurlijke oliën te gebruiken voor je haar, als een serum voor je droge haarpunten bijvoorbeeld. De oliën hebben een zeer breed gebruik en zijn geschikt voor je hele lichaam.

 

Squalan Face Oil 

Squalane wordt van nature geproduceerd door de huid, maar sommigen van ons hebben moeite om genoeg te produceren voor een gezonde huid. Onze squalane olie is afgeleid van olijven en is een geweldige natuurlijke vervanging. Het is zeer compatibel met de huid en het wordt snel en diep geabsorbeerd zonder een vettige laagje achter te laten. Het helpt de huid vocht vast te houden en in balans te brengen. Squalane olie laat een beschermende barrière op de huid, waardoor het beschermt blijft tegen schadelijke stoffen. Deze olie helpt en bevordert de cel vernieuwing en zal bijdragen om schade te herstellen. Squalane verzacht ruwe droge huid en heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Squalan olie kan puur op de huid aangebracht worden en is geschikt voor alle huidtypen. De olie heeft de eigenschap zich aan te passen aan het type huid. Het maakt de droge huid minder droog en de vette huid minder vet. Squalan maakt je huid zacht en soepel en draagt bij aan de flexibiliteit van je huid. 

Enkele voordelen:

* Huid compatibel
* Anti aging
* Snelle en diepe absorbering in de huid
* Beschermt je huid tegen invloeden van buiten af
* Bevordert celvernieuwing
* Verzachtend en verzorgend
* Antibacterieël

Ingrediënten: Squalane

Hoe gebruik je de Face Oil:

Een olie is van zichzelf niet hydraterend omdat het geen water bevat, zorg er dus voor dat je gezicht vochtig is wanneer je het aanbrengt. De olie legt een barriere om het vocht vast te houden en je huid te beschermen. Reinig je gezicht eerst met een milde gezichtsreiniger die je huid niet uitdroogt. (b.v. onze soap free cleansers ). Breng na het reinigen de olie aan op je nog vochtige gezicht en masseer het in. Je zult direkt merken dat je huid de olie absorbeert en dat het erg zacht aanvoeld. 

 
Reacties