Nieuw
Faeri wishes kisses
 

Faerie Wishes & Kisses

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

     


Faerie Wishes & Kisses

Type: Kaars in blik met deksel

Geur: Warme & aromatische saffraan & mirre

Branduren: circa 50 uur

Gewicht: 240 Gram

Handgemaakt in Morphet UK

Het geheim van deze geweldige kaars bestaat uit de hoge kwaliteit en consistentie van de wax en geur. Alle kaarsen worden op een traditionele manier vervaardigd en met de hand afgewerkt, iedere kaars krijgt op deze manier dezelfde zorg en aandacht. Met circa 50 uur aan branduren kan je lekker lang genieten van deze heerlijke geur.

Haal altijd het beste uit je kaars en volg onderstaande instructies 

* Zorg er altijd voor dat de lont is getrimd tot ongeveer 5 mm (maar niet minder) en controleer deze regelmatig. Als er rook van de vlam komt, is de lont te lang en zal de brandtijd van je kaars korter zijn.
* Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg heeft gebrand om de gesmolten wax de zijkanten van het blik te laten bereiken. Dit betekent dat het uitlopen van de wax over de diameter van het blik zal zijn en dat er geen wax ongebruikt en verspild zal worden.
* Geparfumeerde kaarsen hebben de neiging om in de loop van de tijd een (koolstof) bolletje aan de bovenkant van de lont te creëren. Dit zal de warmte verhogen en de brandtijd verkorten. Doof de kaars en verwijder het bolletje. Je kunt de kaars daarna weer opnieuw aansteken.
* Houd je kaars weg van warmtebronnen of zonlicht. Hoe kouder de kaars, hoe langer de brandtijd.
* Zet je kaars uit de tocht, door de tocht/wind zal je kaars onregelmatig en eerder opbranden.
* Als de kaars gedoofd is plaats dan het deksel terug op het blikje om de geur goed te behouden.

Laat je kaars nooit onbeheerd branden! Zet hem op een veilige vuurvaste plek waar geen kinderen en/of huisdieren bij kunnen komen.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.