Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Blue Coco Floral Salts

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Verpakking Pet Pot
Inhoud 400 gram
Houdbaarheid na opening 6 maanden
Omschrijving

♥ 100% vegan ♥ Handmade ♥ Not tested on animals ♥ 100% Natural ♥


Blue Coco Floral Salts ( 400 gram) + Organzabuidel

Geniet van een luxueus badmoment dat geschikt is voor een Koning & Koningin! Onze Blue Coco Floral Salts laten je huid fluweelzacht en soepel achter. De sensuele geur hangt subtiel op je huid. Het is liefdevol en zorgvuldig handgemaakt, mooie geselecteerde ingrediënten met gegarandeerde kwaliteit.

Het mineraalrijke Dode Zeezout en Epsom zout zijn de belangrijkste ingrediënten die de spanning en stijfheid van je spieren verzachten. Ze helpen je lichaam zware metalen en andere gifstoffen te verwijderen. Floral Salts bevat het zoete aroma van Cocosnoot. Geen kunstmatige geur maar de natuurlijke versie uit de jonge cocosnoot. Hoge kwaliteit pure niet ontgeurde cocosolie, cocos rasp en cocos melk. Blue Coco heeft haar uiterlijk te danken aan de helderblauwe korenbloemen. Korenbloemen zijn zeer geschikt voor een gevoelige huid en hebben een ontstekingsremmende werking.

1 x  per week een warm bad met floral salts heeft vele voordelen voor je huid, het herstelt, zuivert, reinigt en verzacht. Zeer heilzaam voor aandoeningen als eczeem & psoriasis. Door de poriën van onze huid worden de belangrijke mineralen opgenomen in ons lichaam. Ook voor onze spieren en gewrichten zijn deze zoutbaden een groot voordeel, magnesium is uiterst belangrijk, het kalmeert ontstekingen, verbetert de functie van zenuwen en spieren, verhoogt de doorbloeding en de zuurstofvoorziening door het hele lichaam. Sulfaten zorgen voor een gezonde huid, zenuwweefsel en gewrichten. 

Gebruik: Laat je bad vollopen met warm water. Kijk welke temperatuur voor jou comfortabel is! Strooi ongeveer 1/3 van de floral salts (130 gram) in het warme water.  Of gebruik het organza zakje om de bloemen nadien makkelijk uit het bad te verwijderen. Voor een voetenbad gebruik je ongeveer 2 eetlepels in een teiltje warm water. Badder en week tenminste 20 min om de floral salts goed hun werk te laten doen. Drink voldoende water na het bad, je verliest aardig wat vocht tijdens een warm bad.

Ingrediënts: Magnesium Sulphate, Maris Sal, Natrium Bicarbonate, Centaurea CyanusC Flowers, Cocos Milk Powder, Dried Coconut, Cocos Nucifera, Polysorbate-80, Fragrance.

Reacties

Ook interessant

€ 4,50