Geen producten (0)

Spread the Love...

Spread the love... door ons te volgen op instagram. Op @watmaaktjemooi vind je foto's van de nieuwste producten, sneak peeks, quotes en leuke korte filmpjes. Soms een #selfie en een persoonlijk getinte foto zodat jullie ook kunnen zien wie er achter deze shop verstopt zit ;-). Regelmatig plaatsen we winacties met hele leuke giftsets, giftcards of limited edition producten. Deze winacties worden wisselend geplaatst op zowel Instagram en Facebook. 

Op @happycustomerwmjm vind je onze fan page! Hier worden alle foto's gedeeld van onze happy customers. Eens per maand (afhankelijk van de hoeveelheid gedeelde foto's) kiezen we 1 foto uit en deze wint dan maar liefst een giftcard t.w.v. 15,- te besteden in de shop. Wil jij hier ook kans op maken? Volg dan @happycustomerwmjm en post een foto van je bestelling of product of jij die het product gebruikt :-) op je eigen account, tag @watmaaktjemooi hierin en gebruik #lovewmjm. Op deze wijze zien we je foto en kunnen we deze re-posten op ons Happy Customer account

  

 

 

Like, Share, Follow & Chat

Ook op Facebook zijn we lekker actief! Op onze bedrijfspagina delen tevens de nieuwste nieuwtjes, de leukste winacties en vragen we jullie graag om jullie mening omtrent producten, geuren en ontwikkeling. Door de pagina te liken en te volgen mis je dus niks meer, YES! 

Naast de bedrijfspagina hebben we ook een super gezellige facebookgroup, een NO drama groep voor fun, chats, verzoeken, vragen, suggesties en leuke berichten. Als lid kun je hier ook zelf foto's plaatsen en vragen stellen aan mede groepsleden. Het is een besloten groep, je kunt een verzoek indienen om lid te worden.