Spread the Love...

Social Media

Spread the love... door ons te volgen op instagram. Op @watmaaktjemooi vind je foto's van de nieuwste producten, sneak peeks, quotes en leuke korte filmpjes. Soms een #selfie en een persoonlijk getinte foto zodat jullie ook kunnen zien wie er achter deze shop verstopt zit ;-). Regelmatig plaatsen we winacties met hele leuke giftsets, giftcards of limited edition producten. Deze winacties worden wisselend geplaatst op zowel Instagram en Facebook. 

We vinden het erg leuk om jullie geposte foto's te zien op instagram, zorg er wel voor dat je ons tagt of de hashtag #watmaaktjemooi gebruikt zodat ook wij niks missen! 

  

 

 

Like, Share, Follow & Chat

Ook op Facebook zijn we lekker actief! Op onze bedrijfspagina delen tevens de nieuwste nieuwtjes, de leukste winacties en vragen we jullie graag om jullie mening omtrent producten, geuren en ontwikkeling. Door de pagina te liken en te volgen mis je dus niks meer, YES! 

Naast de bedrijfspagina hebben we ook een super gezellige facebookgroup, een NO drama groep voor fun, chats, verzoeken, vragen, suggesties en leuke berichten. Als lid kun je hier ook zelf foto's plaatsen en vragen stellen aan mede groepsleden. Het is een besloten groep, je kunt een verzoek indienen om lid te worden. 

facebook page  facebook group

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.