Onze product kleuringen zijn kinderarbeid-vrijNaast het feit dat onze kleuringen vegan & cruelty free zijn zijn ze ook 100% kinderarbeid-vrij! Het zal de meeste mensen niet ontgaan zijn, de nieuwsberichten van kleine kinderen in mica mijnen. Deze kinderen verrichten zwaar lichamelijke arbeid onder gevaarlijke omstandigheden. Wij willen niet bijdragen aan de instandhouding van deze kinderuitbuiting. Wat maakt je mooi gebruikt alleen natuurlijke mica welke gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij is.

De natuurlijke mica verdwijnt overigens steeds meer uit onze producten omdat we al veel kleuren aan het vervangen zijn voor synthetische mica. Het voordeel van synthetische mica is een mooiere glans en intense kleuring. Synthetische mica is een puur product en is absoluut veilig in cosmetica en voldoet uiteraad aan de Europese richtlijn 76-768-EEG.

 

 

 

Kleuringen met voordelen

Wist je dat producten ook gekleurd kunnen worden met een voordeel functie voor je huid? Denk maar eens aan gekleurde klei soorten, fruit en groente poeders. Deze hebben hun eigen mooie eigenschappen welke als bonus een kleurtje meegeven. Ook hier zijn we innovatief mee aan het werk. Onze scrubs, face masks en cleansers maken al gebruik van deze ingrediënten en deze zullen nog zeker verder uitgebreid worden. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.