Geen producten (0)

Bloggen Ja of Nee

Bloggen Ja of Nee

Al geruime tijd kunnen jullie Wat maakt je mooi volgen op allerlei kanalen, de zogeheten social media kanalen. Facebook, Instagram, Twitter en sinds kort ook een gezellige Facebook groep. Meestal komen hier foto's, korte filmpjes ,kleine teksten en aanbiedingen voorbij. Natuurlijk blijft dit gewoon doorgaan maar nu rijst de vraag... hebben jullie behoefte aan meer?

En met meer bedoel ik een blog, een aparte sectie in de webshop met uitgebreide artikelen. Ik ben geen proffesionele blogster hoor, mijn manier van schrijven zal er uit zien alsof ik gezellig met jullie aan het kletsen ben. Maar desalniettemin kan ik jullie wel een heleboel vertellen ;-) Ik ben namelijk echt een sociaal dier, ik houd ervan om met mensen in contact te staan. Aangezien een webshop voornamelijk bestaat uit digitaal contact wil ik graag op deze manier dichterbij mijn volgers/klanten komen. De feedback die ik van jullie krijg is erg belangrijk voor mij, zo kan ik inspelen op wensen en behoeften van jullie. 

Daarom de volgende vragen, hebben jullie behoefte aan een "Wat maakt je mooi"blog? En zo ja... wat willen jullie dan graag lezen? Dit kan natuurlijk van alles zijn, ik noem een paar voorbeelden maar alle suggesties zijn welkom!

* Tips en Trucs omtrent de producten
* Product in the Spotlight
* Persoonlijke artikelen
* Do it Yourself
* Ingrediënten informatie
En ga zo maar verder.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat met een suggestie, deze hoeft niet in mijn lijstje te staan, hoe meer ideeën hoe beter!

Liefs Jeanette

5 Reacties

Fleur Heldens
08 maart 2017
1
Wat een leuk idee! Ik zou product informatie en 'how to use' (tips en trucs omtrent de producten) graag zien
Kimberley
08 maart 2017
2
Wat een leuk idee! Ik denk dat dit echt wel een bijdrage kan leveren aan je webshop.
Mireille
08 maart 2017
3
Lijkt me super leuk. En ik denk dat je genoeg te vertellen hebt.
Jeannette
12 maart 2017
1.3
Ha ha ja dat zeker!!
Sophie
24 maart 2017
4
Lijkt me super om zo af en toe een blog te lezen. Ik zou ook graag willen lezen waarom je bijv een bepaald product adviseert. Of dat je gaat uitleggen wat precies de werking is. Soort van 'in the spotlight' blog. Verder wacht ik geduldig the fabulous collection af. De squalan face oil wil ik sowieso graag eens proberen! Hele fijne producten! :-)

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.